Sisteme pentru Infrastructură

Proinvest Group este singura companie din România care, prin resurse financiare si umane proprii, a proiectat, testat si certificat sisteme de parapeți în conformitate cu standardul european EN 1317, care impune criteriile de performanță ce trebuiesc îndeplinite de sistemele de parapeți și stabilește clasele de performanță și criteriile de acceptare și execuție pentru testele de impact.

Produse și Servicii

Divizia dezvoltă, produce și comercializează sisteme pentru asigurarea siguranței rutiere și protecției fonice. Gama de sisteme cuprinde: parapeți rutieri, parapeți pietonali, bariere acustice, poduri metalice și accesorii.
Pentru încadrarea în clasele de performanță și certificare, sistemele de parapeți produse de Proinvest Group fac obiectul unor teste de impact, cu un vehicul ușor pentru a testa absorbția șocurilor, și cu un vehicul greu pentru a testa retenția și schimbarea direcției vehiculului.
Catalog produse

Pentru a vizualiza produsele noastre, punem la dispoziție catalogul de produse care se poate descărca în variantă PDF.

Pentru mai multe detalii, persoane de contact, produse și comenzi, puteți accesa site-ul specializat al diviziei Sisteme pentru Infrastructură.

Catalog

Referințe Divizia Sisteme pentru Infrastructură

Parteneriate rezistente, puternice și de lungă durată – sunt cuvintele ce definesc profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de Divizia Sisteme pentru Infrastructură.

sigla recon
sigla cnair
sigla cfr
sigla concefa
sigla pa&go
sigla pirelli
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe