Sustenabilitate

sustenabilitate

Oțelul a fost și va rămâne un pion esențial al progresului uman. Durabil, flexibil și reutilizabil, el este materialul cel mai ușor de reciclat.

Proinvest administrează activ responsabilitățile și oportunitățile acestui material, contribuind la o dezvoltare durabilă, în scopul de a realiza un echilibru armonios între obiectivele afacerii, mediului și bunăstării sociale.

Sustenabilitatea este o expresie a responsabilității

Oțelul joacă un rol important în fiecare domeniu al vieții de zi cu zi. Analizăm constant influența produselor și serviciilor noastre de-a lungul ciclului de viață și ne concentrăm activitățile pe subiecte ce ne ajută să reducem impactul proceselor de producție asupra mediului, concomitent cu reducerea costurilor.

Ne angajăm să oferim un viitor sustenabil generațiilor viitoare, să investim în companie, angajați și comunitatea din care facem parte.

Instruirea și dezvoltarea, sănătatea și siguranța sunt subiecte prioritare identificate în scopul de a oferi locuri de muncă sigure și pentru a ne menține statutul de angajator atractiv pe piața forței de muncă.

Alte informații

CSR
CSR

Prin programele de responsabilitate socială ajutăm la dezvoltarea comunității

+ Detalii
R&D
R&D

Investițiile constante în cercetare și inovație au ajutat compania să extindă portofoliul de produse

+ Detalii
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe