O nouă gamă de profile zincate pentru structuri fotovoltaice și alte tipuri de instalații

18 MAR 2024

 

De peste două decenii suntem un furnizor consacrat de profile zincate, cu o capacitate de producție cumulată de circa 15.000 tone/an. În 2024, extindem gama de produse prin lansarea unui nou tip de profil dedicat structurilor fotovoltaice și altor tipuri de instalații.

Noile profile perforate de tip C sunt mai economice, beneficiază de ranforsări laterale ce îmbunătățesc rezistența, iar gradațiile metrice imprimate facilitează montajul rapid și precis.

 

 

Utilitatea noilor tipuri de profile vine într-un moment în care energia regenerabilă înlocuiește treptat sursele tradiționale, iar atât politicile publice cât și investițiile private sunt orientate spre dezvoltarea infrastructurii energetice din România.

Greutatea mai redusă a profilelor și producția pe o linie dedicată ne permit să întâmpinăm cererea din această piață cu un produs foarte competitiv și cu livrare rapidă către dezvoltatorii de parcuri fotovoltaice din Romania si din Europa.

RAMONA ANGHELINA, Manager Produs

Profilele C perforate deservesc, de asemenea, sectorul instalațiilor, fiind frecvent utilizate pentru suspendarea cablurilor electrice și tubulaturii HVAC.

 

Cataloage și video

Pentru mai multe detalii tehnice despre produs, vă punem la dispoziție catalogul de componente de construcții și cel dedicat soluțiilor pentru parcuri fotovoltaice.

Componente de Construcții
Structuri Fotovoltaice

CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe