Responsabilitate socială

Responsabilitate socială

Prin programele și acțiunile de responsabilitate socială pe care Proinvest Group le susține, contribuim la dezvoltarea comunității și îmbunătățirea calității vieții. În acest sens, compania are o atitudine proactivă pentru investiții constante în condițiile de muncă pentru angajați, acte filantropice și sponsorizarea unor domenii precum învățământ, cultură, sănătate și sport.

 

Mediu

La Proinvest Group, responsabilitatea socială este parte integrantă a culturii corporative. Oțelul este materialul cu cea mai largă utilizare în industrie, stă la baza oricăror activități și, în plus, este prietenos cu mediul, putând fi reciclat la infinit.

Din grija față de mediu și comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, am pus în funcțiune siteme fotovoltaice de peste 650.000 euro, cofinanțate în cadrul "Programului de Energie din România", în aria de interes Eficiență Energetică, cu Innovation Norway în calitate de operator de program. Astfel, am redus dependența de rețea și emisiile de carbon prin producția de energie regenerabilă, implementând proiectul cu titlul “Sistem fotovoltaic inovator pentru optimizarea procesului de producție și reducerea emisiilor cu efect de seră”, conform contractului de finanțare numărul 2021/325270, demonstrând angajamentul companiei față de inovație și dezvoltare sustenabilă.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

Responsabilitate socială

Implicarea companiei în campanii de responsabilitate socială a făcut ca Proinvest Group să devină partener activ în campania „EcoAtitudine” organizată de Info Mediu Europa și Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate din România, program de colectare selectivă a deșeurilor și protejarea mediului înconjurător.

 

Social

Dezvoltarea și inovația produselor Proinvest Group sunt dirijate spre excelență și eficiență. Succesul în afaceri al companiei este dependent de contribuția zilnică a forței de muncă.

Peste 500 de angajați ne fac ceea ce suntem; respectăm principiile privind condițiile de muncă și drepturile omului, bazate pe valorile companiei.

La Proinvest Group, prioritare sunt instruirea, dezvoltarea, sănătatea și siguranța angajatului. Îndeplinim cerințele sociale prin măsurile complete de siguranță, sistemul de gestionare al sănătății la nivelul grupului și oportunitățile de dezvoltare profesională continuă.

 

Pilonii responsabilității corporative

Diferite aspecte, de la mediu, la societate, fac ca responsabilitatea corporativă a Proinvest să fie una puternică.

  • Conducere corporativă responsabilă Cultura organizațională are la bază valorile Proinvest Group pentru constituirea loialității și pentru a conduce afacerea cu integritate, în conformitate cu legile și regulamentele existente. Aceste principii sunt și vor continua să fie reflectate în politicile, deciziile și acțiunile companiei.
  • Cercetare și dezvoltare Angajamentul puternic al echipei Proinvest Group, investiția și inovația în tehnologie, precum și inspirația oferită de performanțele obținute au favorizat extinderea afacerii, motivând menținerea unui proces continuu de perfecționare
  • Managementul riscurilor Este conceput pentru a identifica și atenua riscurile într-un stadiu incipient. Acest sistem de gestionare a riscurilor are forma unei proceduri generale, stabilite, care se aplică întregului grup.
  • Mediu și ecologie Protejarea mediului și conservarea resurselor finite sunt ancorate în filosofia companiei. La Proinvest Group optimizăm instalațiile și tehnologiile de producție în mod continuu. În cadrul organizației, constant sunt aduse îmbunătățiri în domeniul protecției mediului și sunt stabilite principii corespunzătoare.
  • Angajați Educația nu înseamnă doar oferirea de cunoștințe profesionale. La fel de importantă este și dezvoltarea abilităților personale, sociale și capacitatea de lucru în echipă. Muncim constant pentru a crea un mediu de lucru care să fie la fel de atractiv, cât este de provocator. În fiecare zi, cu eforturi constante de inovare și de asumare a responsabilității, modelăm un nou viitor.
  • Societate și cultură Proinvest Group are o atitudine proactivă pentru îmbunătățirea constantă a condițiilor de muncă pentru angajați, acte filantropice și sponsorizarea unor domenii precum învățământ, cultură, sănătate și sport.

Alte informații

Sustenabilitate
Sustenabilitate

Ne angajăm să oferim un viitor sustenabil generațiilor viitoare, să investim în companie

+ Detalii
R&D
R&D

Investițiile constante în cercetare și inovație au ajutat compania să extindă portofoliul de produse

+ Detalii
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe