Profile Zincate MBS®

Profilele zincate dedicate constructiilor metalice, instalatiilor electrice, de ventilatie dar si structurilor fotovoltaice se preteaza ca solutii pentru structuri principale, structuri secundare, grinzi pentru plansee intermediare, ferme zabrelite, supraetajari, mansardari. Profilele C21, C41 si C62 sunt recomandate pentru realizarea panelor structurilor fotovoltaice si suportul instaltiilor electrice sau de ventilatie.

Avantajele de care veți beneficia

Asigurăm continuitatea producției, fabricarea și livrarea eficientă, sustenabilă și la prețuri competitive prin investiții constante în linii de producție, materiale și personal calificat.
  • Calitate și Certificări Produse testate și certificate, materiale de calitate superioară de la furnizori consacrați, producție eficientă și sustenabilă într-un sistem de management integrat certificat de TUV Rheinland AG.
  • Rezistență superioară Pe lângă greutatea redusă și capacitatea portantă superioară, profilele zincate conferă structurii o rezistență sporită în situații de cutremur, sunt rezistente la coroziune și au capacitatea de a-și menține forma inițială în timp.
  • Sustenabilitate Profilele zincate au un impact redus asupra mediului înconjurător datorită procesului de producție și transport, utilizării de materiale ușor reciclabile, duratei lungi de viață și abilității lor de a fi demontabile și reutilizabile.
  • Servicii complementare Suport tehnic, montaj, personal de vânzări și producție experimentat pentru a potența decizii informate de cumpărare și utilizare.
Hai să construim împreună

clădirile ușoare, flexibile și chiar demontabile ale viitorului!

CONTACTEAZĂ-NE!

 

Profilele Zincate MBS® potrivite proiectului dumneavoastră

 
Profile Z, C, U
Profile Sigma (Σ)
Structuri zincate pentru panouri fotovoltaice
Certificări

Prezentare video

Descoperiți materialele, procesele și oamenii implicați în producția Profilelor Zincate MBS®, urmărind videoclipul de produs.

Pentru mai multe detalii despre companie și produse, vă punem la dispoziție cataloagele:

Profil de Companie
Componente de Construcții
Structuri Fotovoltaice

Proiecte de referință

Profilele zincate au devenit soluția rentabilă, funcțională, estetică și sustenabilă a unor lucrări industriale, comerciale, agricole sau rezidențiale pentru clienți renumiți. Proiecte de referință.

HALĂ PRODUCȚIE PROINVEST GROUP
HALĂ PRODUCȚIE PROINVEST GROUP
120 tone de Profile Zincate MBS și 600 tone de structură metalică au fost necesare în construcția halei de producție a panourilor sandwich Proinvest Group din Stolniceni-Prăjescu, IAȘI.
HANGAR AVIATIC ISLANDA
HANGAR AVIATIC ISLANDA
Pentru hangarul aviatic cu o înălțime de 30m și deschidere de 100m, Proinvest Group a livrat și montat componente din oțel în Reykjavik, printre care 1 350 tone structura metalică și 42,5 tone profile zincate.
TOP GEL
TOP GEL
Fabrica producătorului de înghețată a fost construită cu 150 tone de structură metalică principală și secundară din profile zincate, europrofile și table sudate, livrate de Proinvest Group.
PARC FOTOVOLTAIC CEF ORADEA
PARC FOTOVOLTAIC CEF ORADEA
Proinvest Group a produs și livrat sistemul din profile zincate de tip C pentru sol către parcul fotovoltaic CEF din Oradea.

Alte materiale de construcții produse de Proinvest Group

Panouri Sandwich
Panouri Sandwich

Construim împreunpă clădirile viitorului - mai eficiente, rezistente și sustenabile

+ Detalii
Tabla Profilată
Tabla Profilată

Simplitate în instalare, capacitate de susținere, rezistență la condițiile extreme de vânt și ploaie

+ Detalii

 

Din grija față de mediu și comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, am pus în funcțiune siteme fotovoltaice de peste 650.000 euro, cofinanțate în cadrul "Programului de Energie din România", în aria de interes Eficiență Energetică, cu Innovation Norway în calitate de operator de program. Astfel, am redus dependența de rețea și emisiile de carbon prin producția de energie regenerabilă, implementând proiectul cu titlul “Sistem fotovoltaic inovator pentru optimizarea procesului de producție și reducerea emisiilor cu efect de seră”, conform contractului de finanțare numărul 2021/325270, demonstrând angajamentul companiei față de inovație și dezvoltare sustenabilă.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

 

 

Formular contact

Contactează-ne pentru o ofertă sau discută cu unul dintre experții noștri pentru a afla mai multe despre produse, prețuri, producție și livrare sau alte servicii complementare.
*Am citit și sunt de acord cu Condițiile, Politica de confidenţialitate, Cookies
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe