Tablă cutată MBS®

Proinvest Group este un principal furnizor de tablă cutată pentru acoperișuri și pereți, utilizată în construirea și reabilitarea spațiilor de producție, depozitare, comerciale etc. Soluțiile includ tabla cutată cu profil mic, înalt, sinus, planșeu și casetele structurale, adaptate aplicațiilor specifice ale clienților.

Oferim accesorii de montaj, inclusiv componente de sistem (vată minerală bazaltică, membrană PVC, barieră de vapori, șuruburi autoforante, etc).

Avantajele de care veți beneficia

Asigurăm continuitatea producției, fabricarea și livrarea eficientă, sustenabilă și la prețuri competitive prin investiții constante în linii de producție, materiale și personal calificat.
  • Calitate și Certificări Produse testate și certificate, materiale de calitate superioară de la furnizori consacrați, producție eficientă și sustenabilă într-un sistem de management integrat certificat de TUV Rheinland AG.
  • Versatilitate și Flexibilitate estetică Tabla folosită ca element de închideri de spații are aplicabilitate în diverse proiecte de construcție, renovare sau extindere a spațiilor de producție, depozite, centre comerciale, clădiri de birouri sau săli de sport. Selecția diversă de culori, grosimi și profilări satisfăce atât nevoile funcționale cât și cele estetice ale clienților noștri.
  • Sustenabilitate Tabla profilată are un impact redus asupra mediului înconjurător, datorită procesului nostru de producție și transport, utilizării de materiale ușor reciclabile și duratei lungi de viață a produsului.
  • Servicii complementare Suport tehnic, montaj, personal de vânzări și producție experimentat pentru decizii informate de cumpărare și utilizare.
Tablă profilată mai eficientă. Mai estetică

Gamă completă și personalizată!

CONTACTEAZĂ-NE!

 

Soluțiile din tablă potrivite proiectului dvs.

 
Tablă profilată MBS
Casete structurale MBS
Elemente de tinichigerie industriale
Culori, compoziție, certificări

Prezentare video

Descoperiți materialele, procesele și oamenii implicați în producția Tablei cutate MBS®, urmărind videoclipul de produs.

Pentru mai multe detalii despre companie și produse, vă punem la dispoziție cataloagele:

Profil de Companie
Catalog Componente de Construcții

Proiecte de referință

Tabla cutată a devenit soluția rentabilă, funcțională, estetică și sustenabilă a unor lucrări industriale, comerciale, agricole sau rezidențiale pentru clienți renumiți.

sigla kaufland
sigla profi
sigla vgp
sigla wdp
sigla universal alloy corporate
sigla umb tehnostrade
sigla bmt aerospace
sigla vrancart
sigla transgor logistik
KAUFLAND
KAUFLAND
Proinvest Group furnizează Tablă cutată cu profil înalt pentru acoperișurile mai multor magazine KAUFLAND din România și Rep. Moldova.
HALĂ PRODUCȚIE UACE
HALĂ PRODUCȚIE UACE
Proiectul de anvergură a presupus livrarea a 71.000 mp tablă pentru acoperiș și 24.000 mp casete structurale și tablă cutată pentru închiderea fațadei unei facilități de producție a componentelor din aluminiu și titan pentru industria aeronautică.
DEPOZIT PROFI
DEPOZIT PROFI
30.000 mp Tablă cutată cu profil înalt T135 livrați către depozitul logistic Profi din Roman, NEAMȚ, alături de alte elemente de tinichigerie industriale.
HANGAR AVIATIC ISLANDA
HANGAR AVIATIC ISLANDA
Pentru hangarul aviatic cu o înălțime de 30m și deschidere de 100m, Proinvest Group a livrat și montat componente din oțel în Reykjavik, printre care 14 500mp de tablă cutată cu profil înalt. 

Alte materiale de construcții produse de Proinvest Group

Panouri Sandwich
Panouri Sandwich

Construim împreună clădirile viitorului - mai eficiente, rezistente și sustenabile

+ Detalii
Profile zincate
Profile Zincate

Alegerea ideală pentru construcțiile ușoare, flexibile și chiar demontabile ale viitorului

+ Detalii

 

Din grija față de mediu și comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, am pus în funcțiune siteme fotovoltaice de peste 650.000 euro, cofinanțate în cadrul "Programului de Energie din România", în aria de interes Eficiență Energetică, cu Innovation Norway în calitate de operator de program. Astfel, am redus dependența de rețea și emisiile de carbon prin producția de energie regenerabilă, implementând proiectul cu titlul “Sistem fotovoltaic inovator pentru optimizarea procesului de producție și reducerea emisiilor cu efect de seră”, conform contractului de finanțare numărul 2021/325270, demonstrând angajamentul companiei față de inovație și dezvoltare sustenabilă.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

 

 

Formular contact

Contactează-ne pentru o ofertă sau discută cu unul dintre experții noștri pentru a afla mai multe despre produse, prețuri, producție și livrare sau alte servicii complementare.
*Am citit și sunt de acord cu Condițiile, Politica de confidenţialitate, Cookies
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe